فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان

کارشناس اسرائیلی: ترامپ برای تشکیل کابینه نتانیاهو وارد عمل می‌شود

ترامپ  یک کارشناس اسرائیلی پیش بینی کرد ترامپ برای تشکیل کابینه نتانیاهو وارد عمل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - 2026 October 28
کد خبر: ۳۲۲۴۶۱

به گزارش راهبردمعاصر: مشاور سابق نتانیاهو با اشاره به نتایج اولیه انتخابات پیش بینی کرد، دونالد ترامپ همچنان به حمایت خود از نتانیاهو تا تشکیل کابینه وحدت به رهبری او ادامه بدهد.
 آویو پوشینسکی مشاور سابق نتانیاهو در گفتگویی که امروز صبح (چهارشنبه) با رادیو اف ام 103 انجام گرفت تاکید کرد، احتمالا ترامپ تلاش‌های خود را برای فراهم کردن زمینه نخست وزیر مجدد نتانیاهو در قالب یک کابینه وحدت آغاز کرده است.

بوشینسکی، مدعی شد نتانیاهو بیشترین کرسی ها را به دست خواهد آورد و افزود اکنون شرایط به سمتی پیش می رود که نتانیاهو و بقیه احزاب مجبور به تشکیل ائتلاف شوند، چون جایگزین آن برگزاری انتخابات مجدد است.

این مشاور رسانه‌ای در بخش دیگری از گفتگوی خود مدعی شد که رئیس پیشین ستاد کل ارتش، محتمل‌ترین گزینه برای پیوستن به نخست‌وزیر، پس از اعمال فشار از سوی رئیس جمهور ایالات متحده است.

او گفت: «در مورد بنت، تصور اینکه او به‌تنهایی به نتانیاهو بپیوندد، برایم دشوار است؛ زیرا این به معنای حضور احزاب حریدی، از جمله حزب «یهودیت متحد توراتی»، نیز خواهد بود و در آن صورت، آینده سیاسی بنت به پایان خواهد رسید. این احزاب هم به دولت نخواهند پیوست. بنابراین، بنت گزینه‌ای نیست که در وهله نخست برای پیوستن به نتانیاهو مطرح باشد. همین‌طور لیبرمن که نتانیاهو دیروز او را خائن خواند. اما پس از اعمال فشار از سوی ایالات متحده، رئیس‌جمهور ترامپ خواهد آمد و به نتانیاهو خواهد گفت: من به تو کمک کردم؛ حالا دست به کار شو و این کار را انجام بده. در آن صورت، گادی آیزنکوت چاره‌ای جز پیوستن نخواهد داشت».

بوشینسکی در ادامه توضیح داد که آیزنکوت چگونه ممکن است به نتانیاهو بپیوندد: «احتمال دارد نتانیاهو و آیزنکوت از ترامپ بخواهند که برای تشکیل ائتلاف میان آن‌ها میانجیگری کند و این احتمال هم وجود دارد که نتانیاهو چنین کاری انجام دهد، زیرا این اقدام به نفع اوست.

آیزنکوت نیز ممکن است همین کار را انجام دهد؛ چراکه مشاورانش به او خواهند گفت: گوش کن، آیا می‌خواهی نخست‌وزیر شوی؟ این تنها راه است. اگر به انتخابات بروی، موفق نخواهی شد و اگر تلاش کنی یک دولت اقلیت مصنوعی تشکیل دهی، دوام نخواهد آورد. همه‌چیز به تشکیل دولت وحدت اشاره دارد و در نتیجه، نتانیاهو نظریه ائتلاف را از هم خواهد پاشید»./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار